Előfizetői tartalom

Hol marad a nagy kilengés? - Tétova olajár

Portfolio
Kismértékben, 0.4%-ot emelkedett a WTI típusú olaj márciusi határidős árfolyama, mely jelenleg az 58 dolláros szint alatt tartózkodik. A fekete arany árfolyamára pozitívan hat a legnagyobb fogyasztónak számító Amerikában tapasztalható hideg időjárás, valamit a jelentősnek számító olajkitermelő országokban feléledő feszültségek.

Nigériában (a világ nyolcadik legnagyobb olajexportőre) az olajmunkások szakszervezete a jövő héten sztrájkra készül a Niger deltában megsokasodó erőszakos esetek miatt.Tovább éleződött a héten az iráni-amerikai politikai feszültség. Az amerikai vezetés szerint Irán nukleáris progjamját atombomba készítésére kívánja felhasználni, amit a perzsa ország tagad. A Reuters...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés