Előfizetői tartalom

Gyurcsány: marad a kormány, átengedik az adóbeszedés jogát

Portfolio
A következő hetekben, hónapokban nem tervezi a kormány átalakítását, és nem állítják vissza a közigazgatási államtitkári posztot sem - mondta el Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az ATV-n öt este futó interjúsorozat tegnapi részében. A kijelentés azért lényeges, mert korábban arról érkeztek sajtóhírek, hogy az MSZP és az SZDSZ tavaszi tisztújító kongresszusa után (amikor az erőviszonyok letisztázódnak a két koalíciós pártban), sorra kerül a kormány átalakítása.

Gyurcsány jelezte: bár sokan felvetették a Belügyminisztérium, illetve a közigazgatási államtitkári poszt visszaállítását (tárcák működési, koordinálási problémákkal küzdenek), az nem fog bekövetkezni. Ugyanakkor a Népszabadság beszámolója szerint hitet tett arról, hogy a következő négy évben a reformoknak köszönhetően az államigazgatás mintegy 1000 milliárd forinttal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés