Előfizetői tartalom

A Fidesz szerint mégsem hígult fel a monetáris tanács

Portfolio
A Fidesz alelnöke szerint "a sajtóban nyilvánosságra került lehetséges jegybankelnök-jelöltek között több olyan személy is van, akit minden gond nélkül lehetne támogatni", Varga Mihály ugyanakkor nem kívánt konkrétan senkit megnevezni a Gazdasági Rádiónak adott interjújában. A ma este hat órakor adásba kerülő beszélgetésben a politikus a konvergencia-program bukását jósolta, az idei költségvetést a korábbinál hitelesebbnek, de irány nélkülinek tartja.

"A sajtóban nyilvánosságra került lehetséges jegybankelnök-jelöltek között több olyan személy is van, akit minden gond nélkül lehetne támogatni" - mondta a Gazdasági Rádió csütörtöki Nap Vendége című műsorában Varga Mihály, a Fidesz alelnöke. A politikus ugyanakkor nem kívánt megnevezni senkit név szerint, de hozzátette, hogy nincs olyan jelölt, akit ő személy szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés