Előfizetői tartalom

Nem okoztak nagy meglepetést az olajkészletek

Portfolio
A várakozásoknál nagyobb mértékű bővülést mutattak az elmúlt heti nyersolajkészletek, míg a finomított termékek készletei a vártnál nagyobb csökkenést. Az olaj árfolyamának kismértékű hanyatlását generálták az adatok, mely mostanra azonban vissza tudott kapaszkodni az 56 dolláros szint fölé. Az elmúlt héten a nyersolajkészletek 2.7 millió hordóval, a benzinkészletek 3.8 millió hordóval emelkedtek, a finomított termékkészletek azonban 2.6 millió hordóval estek vissza.

A Reuters által megkérdezett elemzők szerint a nyersolajkészletek 1.1 millió hordóval emelkedhettek a múlt héten. A marketwatch.com által megkérdezett Wachovia szerint a nyersolajkészletek 2, a benzinkészletek 3 millió hordóval emelkedhettek, a finomított termék készletek 1 millió hordóval eshettek vissza. A Firmat szerint a nyersolajkészletek 280,000, a benzinkészletek 1.8 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés