Előfizetői tartalom

Megjött a hideg! - 55 dollár felett az olaj!

Portfolio
Ismét az 55 dolláros szint felett tartózkodik a WTI márciusi határidős árfolyama. A pénteki 2%-os emelkedést reggel 0.8%-os követte, amiben elsősorban az átlagosnál hidegebb észak amerikai időjárás játsza a főszerepet. Az iráni atomprogram körüli feszültségek szintén támaszt jelentenek az árfolyamnak, bár a piac most elsősorban a kereslet-kínálat alakulását figyeli.

Az átlagosnál hidegebb amerikai időjárás a következő hetekben is kitarthat a meteorológusok szerint, ami a fűtőolaj iránti kereslet növekedését jelentheti. Az időjárási viszonyok mellett az olaj árfolyamának támaszt jelenthet, hogy egy iráni képviselő szerint az ország megkezdte atombombák előállítását lehetővé tevő eszközök beüzemelését. A kormány illetékesei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés