Előfizetői tartalom

Lesz mire figyelni a héten

Portfolio
A héten leginkább a fejlett piacokra érdemes figyelni, hiszen az előttünk álló hét sem hoz túl sok hazai adatközlést. A hét fontosabb magyar eseményei közé a ma reggel megjelenő foglalkoztatottság és munkanélküliség jelentés, a szerdai ipari termelői árak, valamint a csütörtöki külkereskedelmi mérleg hiány sorolható. Érdekes lehet még Auth Henrik kamathatározó beszéde pénteken.

Annál több iránymutatást adó publikálást találhatunk a külföldi makronaptárban. A régióban ma jelenik meg a lengyel gazdaság 2006-os teljesítményét mutató GDP-statisztika, szerdán pedig döntenek a kamatokról. Előtte Szlovákiában is ülésezik a monetáris tanács. Mindkét ülésen tartásról szavaznak majd a jegybankárok az előrejelzések szerint.A fejlett piacokból adat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés