Előfizetői tartalom

Már a negyedik állam tiltotta le a magyarországi baromfiimportját

Portfolio
Egyre komolyabb következményei mutatkoznak a Szentes környéki libatelepen felbukkant madárinfluenzának, illetve annak emberre is veszélye változatának: ma Oroszország is bejelentette, hogy azonnali hatállyal leállítja a Magyarországról származó baromfiimportját (hőkezelésen nem átesett termékek és készítmények) - közölte a magyar agrártárca.

Oroszország már a negyedik a sorban Horvátország, Szerbia, Románia után, amely országok hasonló korlátozást vezettek be. Eközben az Európai Bizottság illetékes szerve mai ülésén elfogadta a magyar hatóságok által tett biztonsági intézkedéseket tartalmazó jelentést.Kapcsolódó cikkünk2007.01.25 08:28Most már biztos: újra itt a madárinfluenza hazánkban

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés