Előfizetői tartalom

Ki rágja le a héten a körmét?

Portfolio
Lepkehálóval kell majd iránymutatást adó makrogazdasági statisztikákat gyűjteni a héten, mivel a naptár meglehetősen üres. A hét legfontosabb eseménye magyar szempontból a délutáni kamatdöntés lesz, amelyen elemzők szerint ismét tartásról szavaznak majd a kamathatározók. Mindezek ellenére a múlthét végén felbukkantak olyan jelek, amelyek a Tanács megosztottságáról szóltak. Szerdán még a kiskereskedelmi jelentés keltheti fel a befektetők figyelmét.

A külföldi naptárban sem találunk túl sok publikálást. A régióban még Csehországban döntenek a kamatokról, a Visegrádi országok felől más érdemi hír nem várható.Az Egyesült Államokból és az Unióból csak a hét második felében jelenik meg piacmozgató adat. Utóbbinál a csütörtöki német bizalmi indexek lehetnek érdekesek, a tengerentúlon a két ingatlanpiaci jelentés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés