Előfizetői tartalom

Az APEH figyel a szerencsejátékra

Portfolio
A Kormány 2006. december 23-án kelt rendeletében újraszabályozta az APEH jogállására, szervezetére, feladatára, irányítására és felügyeletére vonatkozó előírásokat, miután az Országgyűlés 2006. december 18-án meghozott döntésével január 1-jei hatállyal megszüntette az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal fővárosi és megyei igazgatóságait, valamint az APEH szervezetébe integrálta a Szerencsejáték Felügyeletet és az illetékhivatalokat - írja a PricewaterhouseCoopers.

Legfontosabb változás, hogy a szervezetátalakítás eredményeképpen a korábbi 23 területi igazgatóság helyett hét regionális igazgatóság alakult meg, melyek működési területe 3-3 megyére terjed ki. Az APEH Közép-magyarországi Regionális Igazgatóságának működési területe a fővárosra és Pest megyére terjed ki. Nincs abban változás, hogy a területi szervek megyénként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés