Előfizetői tartalom

Mik mozgathatják a piacokat ma? - USA-előzetes

Portfolio
Ma délután négy fontos amerikai makrogazdasági jelentés is nyilvánosságra kerül. Előbb a legfrissebb ipari termelői inflációs statisztikákkal, majd azt követően a külföldiek nettó amerikai eszközvásárlásával és az ipari termelés és kapacitáskihasználtság adatokkal ismerkedhetünk meg. Este jelenik meg a Fed hangulat-jelentése, a Beige Book.

Az ipari termelői árak novemberben hatalmas, évtizedek óta nem látott megugrást mutattak, az éves infláció tekintetében azonban így sem voltak jelentősnek az adatok. Az elemzők úgy látják, az óév utolsó hónapja pozitív korrekciót hoz a novemberhez képest, az előrejelzések szerint 2 százalékról 0.5 százalékra lassulhat a havi árdrágulás üteme.Adatközlés pontos ideje:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés