Előfizetői tartalom

Két meglepetés is helyet kapott az amerikai makroadatban (2.)

Portfolio
Ellentétes képet kapunk a legfrissebb amerikai kiskereskedelmi jelentésből. A várakozásoknál ugyanis jobban alakultak a decemberi eladások, a forgalom novemberhez képest 0.9 százalékkal emelkedett, a konszenzus 0.6 százalék volt. Ezzel egy időben azonban az amerikai kereskedelmi minisztérium a novemberi adatokat nagyjából ekkora mértékben módosította lefelé, 0.6 százalékos növekedésre.

Minimálisan az autó és autóalkatrészek eladása is felfutott decemberben, a novemberi változatlan szinthez képest 0.3 százalékkal magasabb eladásokat jelentettek. A termékek magas ára miatt azonban a piaci szereplők az ilyen termékkör volatilis mozgását kisimító magindikátort figyelik inkább, amely szintén gyorsuló bővülést mutat a kiskereskedelemben. Autóipari áruk eladásait...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés