Előfizetői tartalom

Molnár más malomban őröl? - az MSZP nem erre számított

Portfolio
Meglepte a szocialista politikusokat az egészségügyi miniszter régióknak küldött, a kórházi ágyszámokról szóló javaslata - mondta el az MTI-nek Schvarcz Tibor (MSZP), az egészségügyi bizottság alelnöke. "Nem erre a kapacitásajánlatra számítottunk" - fogalmazott a politikus, hozzátéve, hogy a korábbi egyeztetések során - amelyeken kormánypárti képviselők, a megyék szakmai vezetői, kórházigazgatók és az Egészségügyi Minisztérium képviselői vettek részt - már kialakult egy előzetes lista, amely elfogadható kompromisszumokat tartalmazott. A hétfői ajánlat eltér a korábban egyeztetettől - tette hozzá a szakpolitikus. Schvarcz tegnap az MTV Este stúdiójában ült, amikor az ajánlások kikerültek az egészségügyi tárca internetes oldalára.

Kapcsolódó cikkünk2007.01.09 09:12Kórházi osztagatósdi: itt a miniszteri ajánlásAz egészségügyi bizottság alelnöke példaként a közép-dunántúli, a dél-dunántúli és az észak-magyarországi régiót említette. "A korábbi konszenzusközeli állapotot teljesen átszabta ez a lista, (...) nem tudom, hogy lehet ezek után megegyezni" - mondta Schvarcz Tibor az MTI-nek. Schvarcz szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés