Előfizetői tartalom

Kórházi osztagatósdi: itt a miniszteri ajánlás

Portfolio
Tegnap éjféli határidő előtt kb. két órával az Egészségügyi Minisztérium honlapján megjelent az egészségügyi miniszter ajánlása a régiókon belüli kapacitások felosztásához. A tárca megjelentetett egy számolótáblát is, amelynek célja, hogy hogy segítse a Regionális Egészségügyi Tanácsokat (RET) a régión belüli aktív és krónikus ágyszámok szakmacsoportonkénti felosztásában.

Egy új kórháztörvény, és ami utána következik.... A tavaly nyári kormányalakulás után nem sokkal megindultak a reformok az államháztartás egyes területein. Ide tartozik az egészségügy is, ahol komolyabb intézményi reform látszik körvonalazódni. Ennek része a kórházi rendszer átalakítása , a kapacitások ésszerűbb elosztása, a szolgáltatási színvonal tervezett emelése....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés