Előfizetői tartalom

A jogosultak háromnegyede kért már gáz- illetve távhőtámogatást

Portfolio
Január 8-ig mintegy másfél millió - pontosan 1.469.334 - támogatási kérelem érkezett a Magyar Államkincstárhoz, azaz a támogatásra jogosultak körülbelül 75 százaléka beadta az igénylését - közölte Danks Emese kormányszóvivő. A beadott igénylőlapok mintegy 70 százalékát már feldolgozták, egynegyedét hiánypótlásra visszaküldték, és mindössze 1 százalékát utasították el.

A több mint 75 százalékos gáz- illetve távhőtámogatási jelentkezési arány nagyfokú érdeklődésre vall (minden háztartás megkapta az erről szóló tájékoztató csomagot, amely tartalmazta magát az igénylőlapot is), míg az igen alacsony elutasítási arány feltételezésünk szerint a visszaélési szándék csekélységét jelzi. Akik ma éjfélig beadják a gáz- illetve távhőtámogatási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés