Előfizetői tartalom

Simor András lehet az új jegybankelnök (5. - összefoglaló)

Portfolio
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök rövid időn belül bejelentheti jegybankelnökjelöltjét, akit aztán a köztársasági elnök nevez ki. A Népszabadság úgy tudja, hogy a legesélyesebb az 1954-ben született Simor András, a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég magyarországi vezére, a már megszüntetett konvergenciatanács tagja.

Értesülés és cáfolat. A Népszabadság értesülései egybevágnak a portfolio.hu korábbi információival. Simor a konvergenciatanácsban kedvező benyomást tett a kormányfőre, akkor merülhetett fel a neve. Ezen túlmenően az is jó pontot jelenthetett, hogy bábáskodott a CEMI tanácsadó intézet gazdaságpolitikai programjavasalatánál, ami a legmagasabb színvonalú ilyen dokumentum...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés