Előfizetői tartalom

Milyenek az amerikai kilátások 2007-re?

Portfolio
Látványosan húzta be a féket az Egyesült Államok gazdasága 2006 során, az első negyedévi 5.2 százalékos bővülésről a tempó az utolsó adatok szerint a harmadik negyedévre 2 százalékra csökkent. Mindezek ellenére az elemzők rózsaszínben látják a jövőt, a 2007-es év második felétől újra felfelé ívelő gazdaságot prognosztizálnak, alacsony inflációval és csökkenő kamatokkal.

Hogyan indul az idei év?. Először lássuk, milyen állapotban indul neki az amerikai gazdaság ennek az évnek. Tavaly év elején indult meg a lakáspiac a lejtőn, aminek első jelei az értékesítés visszaesése volt, ami nagyjából 20-25 százalékot zuhant az év során. A harmadik negyedévtől megkezdődött az ingatlanok elértéktelenedése is. Az értékesítésre került lakások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés