Előfizetői tartalom

Mik mozgatják a dollárt ma? - USA-előzetes

Portfolio
Ma délután kerül nyilvánosságra a legfrissebb ADP munkapiaci jelentés, az ingatlan piac egyik indikátora, valamint a tegnap tervezett feldolgozóipari ISM felmérés eredménye. Késő este válik publikussá ezen kívül a Fed decemberi kamathatározó ülésének rövidített jegyzőkönyve is. Ebből minden bizonnyal az infláció magas szintje, illetve a gazdasági lassulás keltette aggodalmak közti egyensúlyozás olvasható majd ki, igaz a hangsúly valószínűleg az árdráguláson volt.

A pénteki kormányzati átfogó munkapiaci jelentés a befektetők által az egyik leginkább követett publikálás, hiszen a gazdaság állapotáról a legpontosabb pillanatképet adja. Ennek alakulásáról ad a ma megjelenő magánszektori munkajelentés némi indikációt, igaz az utóbbi hónapokban alaposan eltért a két beszámoló. Az elemzők szerint az ADP közléséből 125 ezer fős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés