Előfizetői tartalom

Sólyom: "Nehéz év áll előttünk"

Portfolio
Sólyom László ünnepi beszédében az előttünk álló év nehézségeire hívta fel a figyelmet, ám hangsúlyozta, véleménye szerint lehet más a politika a jelenlegitől. Az államelnök az állampolgároktól belátást, a politikától pedig komolyságot, odafigyelést és partneri viszonyt kért, hozzátéve a társadalom legnagyobb problémája ma a megosztottság.

"Boldog újévet kívánok mindenkinek! Tisztelt Honfitársaim! Nehéz évet hagytunk magunk mögött, és nehéz év áll előttünk. Mégis azt kívánom, legyen mindnyájunknak boldog az új esztendő. A tavalyi év sok mindent felszínre hozott. A tapasztalatok keserűek voltak, de lehetőséget kínálnak helyzetünk tisztázására. A választások után mindenki megtudta, hogy az állam nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés