Előfizetői tartalom

Merre tart a lakáspiac? - USA-előzetes

Portfolio
Ma délután jelenik meg az amerikai ingatlanpiac egyik legfontosabb jelentése, amelyben az újlakás értékesítési statisztikák válnak publikussá. Az alacsony likviditás és az ünnepi hangulat mellett is érdemes lehet figyelni az adatokra, hiszen az ingatlanpiaci korrekció kelti a legnagyobb aggodalmat az amerikai gazdasággal kapcsolatban.

Adatközlés pontos ideje: 16:00 Az ingatlanpiaci korrekció végét még nem látni. Az egyedi adatokban eddig is láthattunk néhol egy-egy javulást, ám trendjében továbbra is lefelé vonul az ágazat. A kilátások novemberben sem javultak túlságosan, legalábbis az eddig nyilvánosságra került adatok szerint az építkezések némileg emelkedtek egy hónappal azelőttihez képest, ám...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés