Előfizetői tartalom

Előbb nálunk, aztán a régióban döntenek - Milyen hét elé nézünk?

Portfolio
Mind a négy visegrádi országban ezen a héten döntenek az alapkamatról, és mind a négy ország jegybankárai tartásról szavaznak a legnagyobb eséllyel. A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanács még ma ülésezik és jelenti be döntését, amely az erős forintárfolyam miatt minden bizonnyal változatlan alapkamatról szól majd. A legtöbb elemző szerint a kamatemelési ciklus véget ért.

A hét egyéb magyar makrogazdasági eseményei közül a 2007-es költségvetési terv lezárása fontos, de a héten szavaznak a Parlamentben a kórháztörvényről is. Ezeken felül az októberi bérek, valamint kiskereskedelmi forgalom alakulása válthatja ki a piaci szereplők érdeklődését.A régióban a kamatdöntéseken felül nem várható fontosabb makrogazdasági esemény. A magyaron...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés