Előfizetői tartalom

Molnár Lajos: lemondok, ha...

Portfolio
Megfontolja a lemondását az egészségügyi tárca éléről Molnár Lajos, ha nem lesz több-biztosítós modell az egészségügyben - jelentette az InfoRádió. Mint ismert, a szocialista Schwartz Tibor nemrég azt nyilatkozta: pártja az egybiztosítós rendszert támogatja. Molnár erre reagálva annyit közölt: még sokat egyeztetnek az ügyben a koalíciós pártok. Kuncze Gábor hangsúlyozta, hogy az SZDSZ következetesen kiáll a több-biztosítós modell kérdésében, melyről a kormány csak a jövő évben dönt.

Az Országgyűlés egyébként a jövő héten szavaz a kórházátalakításról szóló törvényjavaslatról, mellyel kapcsolatban Molnár hangsúlyozta: sem szükség, sem lehetőség nincs arra, hogy a mostani 39 súlyponti kórháznál több legyen az országban az intézményi reformot követően.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés