Előfizetői tartalom

Február környékén várható nagyobb hullám

Portfolio
Menetrend szerit zajlanak az elbocsátások a közszférában, ám igazi nagyon roham az álláskereső helyeken csak pár hónap múlva várható - írja a Népszabadság. A kormány támogatott képzéssel, olcsó hitellel, valamint személyre szabott tanácsadással segíti a távozni kényszerülőket, a legtöbben csak tájékozódásra használják a felmondási időt.

A központi közigazgatás eddig 2300 alkalmazottjától vált meg, január végéig pedig összesen háromezer foglalkozatott munkaviszonya szűnik meg. Az elbocsátottak mintegy egyötöde megy nyugdíjba, vagy vállalja, hogy a kivárja az előrehozott nyugdíjhoz szükséges kort a prémium évek keretében. A munkapiacon maradók többsége információt gyűjt, mintegy 1800-an jelentkeztek országosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés