Előfizetői tartalom

Hogyan szerzünk pénzt 2007-ben? - Közeleg a svájci kamatdöntés

Portfolio
A héten két meghatározó kamatdöntésre is sor kerül, amelyek közül a svájci jegybank csütörtöki ülésén szigorításra lehet számítani. Az SNB az alacsony svájci infláció ellenére a legtöbb elemző szerint 2 százalékra emelheti a 3 hónapos LIBOR-sáv középértékét. A konszenzus szerint márciusban újabb emelés valószínű, amit 2007 végéig még egy szigorítás követhet, így 2.5 százalékra kerülhet az irányadó ráta az év végére.

Magyar szempontból viszonylag üres lesz a hét. Holnap a fogyasztói árak novemberi alakulása jelenik meg. Ebben az előrejelzések szerint minimális emelkedést láthatunk majd a megelőző hónaphoz képest. Csütörtökön teszi közzé az ÁKK jövő évi költségvetési évre vonatkozó finanszírozási tervét.A régióban a szlovák inflációs adat megjelenése hozhat némi mozgást.Holnap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés