Előfizetői tartalom

Gyurcsány: "úgy gondolom, hogy megérti majd ezt az ország"

Portfolio
"Úgy érzem, hogy erős a kormány és a magam részéről elszánt vagyok, hogy végrehajtsam ezt a (reform)politikát és úgy gondolom, hogy megérti majd ezt az ország" - jelentette ki a Reuters-nek adott interjújában Gyurcsány Ferenc. A miniszterelnök jelezte: az egészségügyi reformlépések 2007 első felében megvalósulnak, illetve a nyugdíjreformmal kapcsolatos javaslatok az év közepéig megszületnek.

A kormányfő konkrét dátum említése nélkül csak azt közölte, hogy várható adóreform (élőmunka-terhek csökkentése, fogyasztást terhelő adók növelése), de azt ismét hangsúlyozta, hogy az általános adóterhelés költségvetési megfontolások miatt nem csökkenhet ebben a parlamenti ciklusban. Gyurcsány szerint a kisebbik koalíciós párttal való viták a különböző reformterületeken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés