Előfizetői tartalom

Mit tehetnek azok, akik kiszorulnak a gáz- , ill. távhőtámogatási rendszerből?

Portfolio
Míg korábban választani kellett a gázár- és távhőtámogatás közül, addig 2007. január 1-jétől ugyanazon lakásra lehet mindkettőt is igényelni. Ha valaki így jár el, akkor ugyanazon igénylőlapból kettőt kell kitöltenie (egyet a gázár-, és egyet a távhőtámogatás igénylésére) - hívja fel a figyelmet egy friss kormányszóvivői közlemény.

Azok, akik nem lesznek jogosultak a támogatásra, két további lehetőség közül is választhatnak: kérhetnek adósságkezelési szolgáltatást vagy lakásfenntartási támogatást is. Utóbbinak három szintje is van. Egyrészt a normatív lakásfenntartási támogatás, amely minden önkormányzatnál igényelhető, és a 90 százalékát a központi költségvetés állja. Másrészt lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés