Előfizetői tartalom

20 megyei helyett 7 regionális munkaügyi központ lesz - hol?

Portfolio
A kormány már júniusban határozott arról, hogy a megyei munkaügyi központokat regionális intézmények váltják fel, a takarékosabb állam, a magasabb színvonalú szolgáltatás érdekében. Tegnapi döntése alapján a jelenlegi 20 megyei munkaügyi központot 7 regionális központ váltja fel (hazánkban 7 régió van). Ezek helyszíne Békéscsabán, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Székesfehérváron, Szombathelyen valamint Budapesten lesz.

A tegnapi döntés a korábban megfogalmazott célok megerősítésen túl pontosítja a regionális szerveződésre való áttérés feladatait és menetrendjét is. Eszerint a szociális és munkaügyi miniszter 2007. január 1-jéig előkészíti az Állami Foglalkoztatási Szolgálat munkaügyi központjainak regionális szinten történő megszervezését. Az Országgyűlés hamarosan dönt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés