Előfizetői tartalom

Áradat vár ránk a héten

Portfolio
Áradat, méghozzá adatáradat vár ránk a héten elsősorban a magyar és a fejlett piaci fejlemények tekintetében. Hazánkban holnap szavaz a T. Ház a 2007-es költségvetés sarokszámairól, majd szerdán jelenteti meg az Európai Bizottság az euró-zónába igyekvő EU-tagországokkal kapcsolatos - már kiszivárgott - konvergencia-jelentését. Csütörtökön 3 éves államkötvény-aukcióra kerül sor, majd az államháztartás novemberi előzetes egyenlegét ismerhetjük meg. Pénteken kiderülnek a gyengének tűnő harmadik negyedéves GDP-bővülés részletes adatai, a külkereskedelmi mérleg előzetes októberi egyenlege, illetve - bár nagy újdonságot már nem fog tartalmazni, de - megjelenik a novemberi kamatmeghatározó monetáris tanács ülés rövidített jegyzőkönyvének tartalma is.

A régióban csütörtökön a kirobbanó szlovák harmadik negyedéves GDP-növekedés szerkezete, pénteken az előzetes cseh növekedés mértéke válik ismertté. A fejlett piacokon holnap érdemes figyelni az euró-zóna és az amerikai szolgáltató szektor novemberi beszerzési menedzser-indexének alakulását, illetve az USA harmadik negyedéves termelékenységi és termékegységre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés