Előfizetői tartalom

Soha nem volt még ilyen kedvező az üzleti környezet az euró-zónában, mint most (2.)

Portfolio
Egyre pozitívabban látják az ipari vezetők a termelési feltételeket és kilátásokat, valamint a megrendelések alakulását, melynek nyomán történelmi csúcsra, 1.54 pontra ugrott novemberben az euró-zóna üzleti környezet-indexe. Az októberi indexet 1.42-ről 1.41 pontra módosították lefelé. Az elemzői konszenzus 1.40 pontot valószínűsített.

Az Európai Bizottság megrendelésére készített e havi felmérés tehát arra utal, hogy az egyre erősödő euró (melynek hatását a felmérés készítésekor elképzelhető, hogy még nem vehették figyelembe) mellett is pozitívan látják a kilátásokat az ipari szereplők. Ez a jelentés szerint az ipari termelés dinamikus bővülésének megmaradását jelzi az idei utolsó negyedévre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés