Előfizetői tartalom

Mik mozgathatják a dollárt ma? - USA-előzetes

Portfolio
Miután a dollár árfolyamát a véleményünk szerint jelentős részben fundamentális faktrok mozgatják, kiemelten fontos lehet figyelni a ma délután megjelenő amerikai makrogazdasági adatokra. Előbb a gazdaság harmadik negyedéves növekedésének felülvizsgált adata érkezik, másfél órával később pedig az ingatlanpiac egyik legfontosabb indikátora, az újlakás értékesítések. Este a Fed a gazdaságról alkotott összképét mutató Beige Book adhat indikációt a kamatpálya jövőbeli alakulására.

GDP: +1.8% Az amerikai gazdaság dinamikája 2006 során jócskán lassult, míg az első negyedévben 5.6 százalékos bővülést regisztráltak, addig ez az első becslés szerint a harmadik negyedévben 1.6 százalékra lassult. Az adatok vizsgálata alapján úgy tűnik az ingatlanbefektetések csökkenése és a nettó export voltak a főbb lehúzó tényezők. Az elemzők arra számítanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés