Előfizetői tartalom

Mégis elértünk az ingatlanpiaci korrekció végére? (2-korr.)

Portfolio
Nem teljesen tiszta, mikor érhet véget a lakáspiaci korrekció az Egyesült Államokban. Az egy héttel ezelőtti adatokkal szemben ugyanis a ma publikált használtlakás-értékesítés bővülést jelzett. A legfrissebb adatok szerint már harmadik hónapja csökken az eladott lakások ára. Ennek köszönhető, hogy több mint félévnyi folyamatos mérséklődés után októberben először emelkedett az értékesített ingatlanok volumene.

A múlthéten jelentett építkezések és lakásengedélyek adat ezzel szemben a korrekció folytatódását mutatta. Holnap jelenik meg az egyik legfontosabb indikátornak tartott újlakás értékesítések adat, illetve pénteken az építési kiadások. Ezek ismeretében már könnyebb lesz eldönteni, milyen irány jellemzi az ingatlanpiacot.Kapcsolódó cikkünk2006.11.17 14:39 Nem látszik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés