Előfizetői tartalom

341 eladása mellett több mint ezer új autót vesz a közszféra - miért?

Portfolio
A napokban meghirdetett tömeges minisztériumi autóértékesítés (341 db) után tömeges autóvásárlásról érkezett hír. Most a Miniszterelnöki Hivatalhoz tartozó Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) hirdetett eredményt a több mint ezer gépjármű szállítására kiírt európai uniós, nyílt közbeszerzési eljáráson. Az eredményesen zárult 13 kategóriában KSZF a Magyar Suzuki Zrt.-vel, a Porsche Hungária Kft.-vel, a Duna Autó Zrt.-vel, az Autó-Fort Kft.-vel és az Autófórum Riegler Kft.-vel köt keretszerződést összesen 1038 jármű szállítására. Ebből a legtöbb autó (433 db) a határőrségnek jut, a szervezetnek a schengeni felkészülés miatt van szüksége az új járművekre - írja a Napi Gazdaság.

Ezen felül a Vám- és Pénzügyőrség (VPOP) 59, a rendőrség pedig 89 - alsó közép-, közép és felső középkategóriás - járművet kap, amelyek beszerzését a Schengen Alapból finanszírozzák. A fennmaradó több mint négyszáz jármű szállítására a KSZF a mintegy ezer központi költségvetési szervezet, valamint a központosított közbeszerzéshez önként csatlakozó szervezetek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés