Előfizetői tartalom

Mire figyel ma a piac? - USA-előzetes

Portfolio
Miután hálaadás napja csütörtökre esik, ezért rendhagyó módon már ma délután megjelennek azok az adatok az Egyesült Államokban, amelyek a hét vége felé szoktak. Így ma publikálják a hetente megjelenő munkaerőpiaci, illetve a novemberi michigani fogyasztói bizalmi jelentést is a tengerentúlon. Miután a héten kevés adat kerül nyilvánosságra az amerikai makrogazdaságról, a mai adatok érdemi piacmozgató szerepet kaphatnak.

Heti friss kérelmek: 310 ezer A munkaügyi minisztérium által közölt munkanélküli segély kérelmek, amelyik az elbocsátottak számát mutatja viszonylag jól, már több hónapja stabil és kedvező munkaerőpiaic környezetet jelez. Az első ízben segélyért fordulók száma ugyanis meglehetősen szűk sávban ingadozik: az átmeneti megugrásokat kiszűrő négyhetes mozgóátlag július...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés