Előfizetői tartalom

7-pontos együttműködési javaslat Gyurcsánytól az önkormányzatoknak

Portfolio
Gyurcsány Ferenc ma önkormányzati vezetőkkel folytatott egyeztetést, melyet azért értékelt előrelépésnek, mert bebizonyosodott, hogy megbukott az ultimátumokra épített konfliktuspolitika: mindazok, akik az ország és saját településük érdekében politizálnak, a diktátumok helyett az együttműködésben érdekeltek - áll a kormányszóvivő közleményében.

A miniszterelnök az együttműködés jegyében 7 pontból álló kezdeményezést tett az önkormányzati vezetőkkel megtartott egyeztetésen. A javaslatok a következők: 1. A kormány kezdeményezi az önkormányzatok és a kormány közötti párbeszéd új intézményének megalkotását. Erre a kormány javaslatot tett, az egyeztetést elkezdte. A kormány természetesnek tekinti, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés