Előfizetői tartalom

Közös ügyünk a pénz - Tanárszeminárium az MNB-ben

Portfolio
A Magyar Nemzeti Bank 2006. november 17-én tanárszemináriumot rendez középiskolában oktató közgazdász-tanárok számára. A rendezvény célja az ország különböző pontjáról érkező, azonos területen dolgozó pedagógusok között egyfajta gazdasági és pedagógiai eszmecsere kialakítása, illetve a résztvevők megbízható és szakszerű tájékoztatása.

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a Magyar Nemzeti Bank Látogatóközpontját felkereső tanárok hasznosnak találják az előadásokon elhangzottakat, a látogatás hatékonyan egészíti ki az iskolai tananyagot. A résztvevők megismerkedhetnek a hazai középiskolások pénzügyi kultúrájával foglalkozó felmérés eredményeivel, elemzést hallhatnak a konvergenciaprogram...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés