FONTOS Az új szakasz nem most kezdődik: folytatódhat a kamatcsökkentés Magyarországon
 
Előfizetői tartalom

Veres: édesanyám barátnője is beszél róla - visszajönnek a rajzfilmfigurák?

Portfolio
A konvergencia-programban vállalt öt reformterületből háromban (központi közigazgatás átalakítása, egészségügyi és nyugdíjreform) jól halad a kormány, ez világosan mutatja a kormány elkötelezettségét a program végrehajtására - jelentette ki Veres János a Figyelő és a Heti Válasz mai közös, az euró bevezetésével kapcsolatos konferenciáján. A pénzügyminiszter felhívta a figyelmet, hogy a központi igazgatás átalakításáról már döntött a kormány, míg az egészségügy és a nyugdíj ügyében a következő hetekben várhatók a döntések.

Az első panelbeszélgetésben a résztvevők a pénzcsere egyik komoly akadályaként azonosították a társadalmi párbeszéd hiányát, a társadalom felkészítésének hiányát. A pénzügyminiszter nem látja ekkora problémának a társadalom "tudatlanságát" az euró-bevezetéssel együtt járó kedvezőtlen feladatokkal. Erre példaként elmondta, hogy pl. édesanyja barátnője a konvergencia-programról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés