FONTOS Az új szakasz nem most kezdődik: folytatódhat a kamatcsökkentés Magyarországon
 
Előfizetői tartalom

Mikor vonulnak ki a csapatok Irakból? - Lemondott Donald Rumsfeld

Portfolio
George W. Bush amerikai elnök tegnap bejelentette, Donald Rumsfeld védelmi miniszter beadta lemondását. Amennyiben a demokraták elfogadják Bush új jelöltjét, változás állhat be az Egyesült Államok Irak-politikájában. Eközben a szavazatok számlálása befejeződött: a Kongresszusban 27-el növelte mandátumai számát a demokrata párt, a Szenátus sorsa pedig Virginiában dőlhet el.

A jelenlegi állás szerint a demokratáknak 50, a republikánusoknak pedig csak 49 biztos szék jutott a Felsőházban, a kontroll sorsa így Virginiában dőlhet el, ahol újra kell számolni a szavazatokat. Így végleges eredmény csak a hét végére várható. Az Alsóházban 12 függőben lévő hely mellett 228 került a demokratákhoz és 196 maradt a republikánusoknál. Az új házelnök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés