Előfizetői tartalom

Lesz új csúcs a külker deficitben? - USA-előzetes

Portfolio
Az elmúlt pár nap meglehetősen üres volt amerikai makrogazdasági adatokat tekintve, a piacokat leginkább a választásokkal kapcsolatos hírek mozgatták ilyen oldalról. A mai napra így rendesen besűrűsödtek a piac által figyelemmel követett publikálások. A délután folyamán betekintést nyerhetünk az amerikai külkereskedelmi mérleg szeptemberi, illetve az export és import árindexek októberi alakulásába, de érdemes lehet figyelni a hetente megjelenő munkapiaci adatra, később pedig a michigani fogyasztói bizalmi indexre, valamint a nagykereskedelmi készletekre.

Külker egyenleg: -66 milliárd dollár Adatközlés pontos ideje: 14:30 Az árumérlegben jelentkező hiány 2005-ben jelentősen emelkedett, de idén a tavaszi és nyári hónapokban az olajárfolyam alakulása miatt is érdemi növekedés látható. Ennek a végén augusztusra új történelmi csúcsára emelkedett a külkerdeficit 69.9 milliárd dollárral. Az elemzők szerint miután a fekete...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés