Előfizetői tartalom

20 ezerrel kevesebb elbocsátott az elmúlt héten az USA-ban

Portfolio
Az előző héten 20 ezerrel kevesebb embert bocsátottak el az Egyesült Államokban, mint az azt megelőző héten - ezt mutatják a Munkaügyi Minisztérium jelentésében a szezonálisan kiigazított friss munkanélküli segély-kérelem adatok. A november 4-ével végződő héten 308 ezren fordultak első ízben a minisztériumhoz, az azt megelőző héten 328 ezren.

A hivatalos közlemény szerint egy egyszerű helyreállást láthatunk a jelzett héten, a foglalkoztatási kondíciók még mindig egészségesek az adatok szerint.A négyhetes mozgóátlag minimálisan csökkent a megelőző heti 311.5 ezerről 250 fővel. A több mint egy hete munkanélküli segélyért fordulók száma két héttel ezelőtt 43 ezerrel emelkedett, és így 2.45 millióra nőtt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés