Előfizetői tartalom

Költségvetés, ipar, külkereskedelem - milyen hét elé nézünk?

Portfolio
Holnap derül ki, mekkora volt az államháztartás hiánya az előző hónapban, ami magyar vonatkozásban a legfontosabb makrogazdasági esemény lesz a hazai naptárban. A Pénzügyminisztérium előrejelzése szerint 62.8 milliárdos deficit várható októberre. Előtte még érdemes lehet az ipari termelés alakulására is figyelni, a szeptemberi előzetes adatokat holnap reggel teszi közzé a KSH. A hét második felében a külkereskedelmi forgalom adatai mozgathatják a piacot.

Fontosabb külföldi adatokban nem bővelkedik ez a hét, az elkövetkezendő napokban csak európai, csütörtöktől meg jobbára amerikai adatok lehetnek érdekesek. Ma délelőtt teszik közzé az euró-zóna szolgáltató szektor beszerzési menedzser indexét, holnap pedig a német ipari termelés szeptemberi alakulására vonatkozó adatokat. A hét második felében a Bank of England emel majd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés