Előfizetői tartalom

Termelékenység, munkaerőpiac és megrendelések - erre figyel ma a piac (előzetes)

Portfolio
A délután folyamán előbb a legfrissebb munkapiaci, és termelékenységi adatokkal ismerkedhetünk meg, később pedig a feldolgozóipari megrendelések alakulása kerül publikálásra. Az elbocsátottakra vonatkozólag hetente érkezik adat, a termelékenységre pedig jó indikációt ad a már nyilvánosságra került GDP adat, mindazonáltal mérsékelt piaci reakcióra számíthatunk az adatok publikálása után.

Termelékenység : +2.0% ULC: 5.2% A termelékenység növekedése az elmúlt időszakban viszonylag stabilnak mondható, mozgását leginkább a mezőgazdasági szektor ingadozása adja. Amennyiben ettől a szektortól megtisztított adatokat vizsgálunk, látható, hogy a termelékenység a gazdaságban átlagosan 2.5 százalékkal bővült éves szinten. Eközben az egy termékekre eső bérköltség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés