Előfizetői tartalom

ÁPV: 560 milliárdos bevétel tavaly

Portfolio
A tavalyi évre a privatizációs program által tervezetett tranzakcióinak jelentős része teljesült a kedden elfogadásra került beszámoló szerint. Az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Zrt. által közzétette adatok szerint 2005-ben a az intézmény bevételei 560.7 milliárd forintot értek el, aminek jelentős részét a Budapest Airport értékesítése tette ki.

- írja a Világgazdaság. A közzétételből az is kiderül, hogy a privatizációs törvény módosításai az ÁPV Zrt. portfoliójában milyen változásokat eredményeztek: az intézmény által kezelt vagyon 66.8 százaléka tartós állami tulajdonban lévő részesedés volt tavaly. Így a privatizálható vagyon értéke már csak 33.2 százalékát teszi ki az ÁPV Zrt. hozzárendelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés