Előfizetői tartalom

Újabb pozitív hang Londonból - még legalább egy évig maradhat Gyurcsány (JP Morgan)

Portfolio
A különböző érdekcsoportok felől sorozatos támadásokra lehet számítani a kormányzati lépések miatt, de ezek nem valószínű, hogy fenyegetnék Gyurcsány Ferenc miniszterelnök pozícióját a következő 12 hónapban - írja magyarországi úti beszámolójában Szentiványi Nóra. A JP Morgan bankház londoni elemzője még október 19-én járt hazánkban, az erről készült összefoglaló a Morgan Stanley elemzőjének véleményéhez hasonlóan pozitívan látja a rövid távú (2007-es), ugyanakkor kockázatokkal terheltnek a közép távú (2008 és azutáni) költségvetési kilátásokat.

Kapcsolódó cikkünk2006.10.20 07:04 Újabb kihívás előtt 2007 elején a kormány - jelentős kamatcsökkenés jöhet (Morgan Stanley) Szándékos félretervezés?. A fent említett kockázatok elsősorban a kormány által tervezett reformintézkedések megvalósíthatóságából erednek. Szentiványi szerint a legnagyobb kockázat az, hogy a létszámában jelentősen (az ígéretek szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés