Előfizetői tartalom

Optimista hangulat és csökkenő árnyomás várható - USA-makroelőzetes

Portfolio
A mai napon három fontos makrogazdaság is publikálásra kerül az Egyesült Államokban. Előbb a legfrissebb foglalkoztatási-költség adatok, később pedig a chicagói beszerzési menedzser index érkezik az országos fogyasztói hangulatot mérő Conference Board felmérésével párhuzamosan. Az adatokról árnyaltabb képet kaphatunk az amerikai gazdaságban lejátszódó inflációs, beruházási és fogyasztási folyamatokról, így érdemes lehet figyelni őket.

Foglalkoztatási költségek: +0.8% A foglalkoztatási költségek felöl érkező árnyomás az elmúlt negyedévek adatait vizsgálva enyhülni látszik. Hasonló változást várnak az elemzők a legfrissebb adatoktól, miután az előrejelzések mediánja 0.8 százalékos növekedést valószínűsít a harmadik negyedévre az előző negyedéves 0.9 százalék után. Adatközlés pontos ideje:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés