Előfizetői tartalom

Holnap 2007-es költségvetés benyújtás - élőben tudósítunk (2.)

Portfolio
Holnap délután Veres János pénzügyminiszter átadja a 2007-es költségvetést Szili Katalinnak, az Országgyűlés elnökének. Az esemény a Pénzügyminisztériumban kezdődik 14:00 órakor egy rövid sajtótájékoztató keretében, melyről élőben tudósítunk. Ezt követően a miniszter és kísérete átvonul a Parlamentbe, ahol személyesen nyújtja át a T. Ház elnökének a jövő évi büdzsé törvényjavaslatát.

A tárgyalási menetrend szerint november 16-án kezdődik meg a Parlamentben a büdzsé részletes vitája, majd a fő kiadási és bevételi számokról december 5-én szavaznak a képviselők. A költségvetési zárószavazás december 22-én várható. Az államháztartási hiány pénzforgalmi szemléletben a 25.280 milliárd forintra tervezett folyó áras GDP 8.2%-át teheti ki jövőre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés