Előfizetői tartalom

A héten nyújtja be a 2007-es büdzsé tervezetét a kormány - mi lesz még?

Portfolio
Az előttünk álló csonka hét legfontosabb hazai makrogazdasági eseménye a jövő évi költségvetési tervezet benyújtása lehet, ami holnap várható. A mai napon ettől függetlenül érdemes figyelni az ipari termelői árak alakulását is. A hét második felében előbb a hazai beszerzési menedzser index lehet piacmozgató hatással, pénteken pedig a hazai ingatlanpiac elmúlt időszaki alakulásáról kaphatunk képet.

A külföldi makronaptár legfontosabb eseménye a csütörtöki EKB kamatdöntés, de több fontos adat érkezik még a héten. Délután az amerikai személyes jövedelmek illetve kiadások publikálása mozgathatja a piacot. Fontos lehet holnap az európai inflációs adat, később pedig az amerikai az amerikai foglalkoztatási-költség, valamint a két hangulat index alakulása is. Pénteken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés