Előfizetői tartalom

Növekvő bizalom ellenére távozhat pár éven belül Gyurcsány

Portfolio
A megszorító intézkedések és a bejelentett program megerősítették az utóbbi években rendesen megtépázott bizalmat, hogy a költségvetési célok teljesíthetőek - vélik a JP Morgan elemzői nem régi budapesti helyszíni vizsgálódásaik alapján. A következő választásokon azonban már nem Gyurcsány Ferenc indul majd a szocialisták színében a szakértők szerint - írja az Index.

A nemzetközi intézet elemzői beszámolójukban azt írják, komoly mértékű az abba vetett bizalom, hogy a magyar kormány képes lesz tartani a 2007-re kitűzött, ESA-szabvánnyal számolt, nyugdíjreform-kiadásokat tartalmazó, 6,8 százalékos GDP-arányos államháztartási hiányt, sőt a deficit akár ez alatt is maradhat. Az elemzők fontosnak tartották megemlíteni emellett, hogy most...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés