Előfizetői tartalom

Economist a hétfői eseményekről - az ellenzéknek le kéne váltania vezérét

Portfolio
Annak ellenére, hogy egy hónapja tartanak Budapest utcáin a tüntetések, ami jelentősen polarizálta a magyar politikát, a Gyurcsány kabinet határozott és biztos - olvasható a The Economist internetes kiadásában. A hétfői eseményekről történő tényszerű beszámolást követően a brit újságírók azt írják, véleményük szerint az ellenzéknek ahhoz, hogy át tudja venni a hatalmat a jelenlegi kormányfőtől, lehetséges, hogy először a mostani vezérét kéne leváltania.

Komédiába csapott az 56-os szabadságharc 50. évfordulójára tervezett komoly ünnepség - így számol be olvasóinak az angol a The Economist. A hétfői események leírása mellett a szerzők idézik a konzervatív Institute for Transitional Democracy and International Security (ITDIS) budapesti társvezetőjét, Katherine Cornell Gorka-t, aki szerint a kormányfői megemlékezés olyan volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés