Előfizetői tartalom

A Konvergencia Tanács befejezte munkáját

Portfolio
Gyurcsány Ferenc tájékoztatta a Konvergencia Tanács tagjait arról, hogy Magyarországnak van érvényes konvergenciaprogramja, azt követően, hogy Brüsszel minden illetékes fóruma elfogadta, illetve kifogás nélkül hagyta Magyarország tervezetét. A miniszterelnök egyúttal ismertette a tanács tagjaival, hogy a kormány milyen lépéseket tervez a program végrehajtására, részint a költségvetésben, részint a program decemberi felülvizsgálatának alkalmával.

A miniszterelnök személyesen is és a kormány nevében is megköszönte Surányi György, Bogsch Erik és Simor András szakmai munkáját, amellyel segítették a konvergenciaprogram elő- és elkészítését. A mai ülés volt a ugyanis a háromtagú testület záró értekezlete, hiszen mandátumuk azzal lejért, hogy a konvergenciaprogram végrehajtási időszakába lépett.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés