Előfizetői tartalom

Hivatalos tájékoztatás az Auditól: mit, miért és meddig függesztettek fel?

Portfolio
Mindaddig felfüggesztette beruházási terveit Magyarországon az Audi Hungária Motor Kft., amíg nem sikerül megegyeznie a kormánnyal - mondta el a portfolio.hu érdeklődésére Czechmeister Mónika, a cég szóvivője. Hangsúlyozta: a döntés nem érinti az Audi idei évre vonatkozó termelését és a fejlesztéseket. A cég első féléves jelentése szerint az egész évre tervezett beruházások fele, 150 millió euró megvalósult, melyből 73 millió eurót tett ki a kutatás-fejlesztési beruházás.

A szóvivő elmondása szerint már hónapok óta tárgyalnak a kormány illetékeseivel a beruházási tervekről, melyek felfüggesztése csak részben áll összefüggésben a 4%-os szolidaritási adó tervezett bevezetésével. A további részletek a portfolio.hu angol oldalán találhatók.Kapcsolódó cikkünk2006.10.20 08:26 A Gyurcsány csomag első áldozata: felfüggeszti itthoni fejlesztéseit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés