Előfizetői tartalom

Létrejött a legnagyobb magyarországi pénztári szövetség

Portfolio
A mai napon együttműködési megállapodást írt alá a Magyarország egyik legjelentősebb pénztári szövetsége: a Stabilitás Pénztárszövetség, valamint az Egészségpénztárak Országos Szövetsége (EPOSZ). Ennek célja a magyarországi egészségpénztárak működésének fejlesztése, az egészségpénztárak érdekeinek közös képviselete. A két együttműködő szövetség tagjai révén az egészségpénztári szegmens 72%-át tömöríti. A két szakmai szervezet elsődleges célja az egészségpénztárak működésének fejlesztése, az érdekérvényesítő képesség hatékonyabbá tétele, illetve azok társadalmi elfogadottságának növelése.

"Az együttműködés egyik legfontosabb hozadéka, hogy a 13 tagpénztár mostantól közösen lép fel az egészségpénztárakat érintő legfontosabb kérdésekben, ezáltal is növelve azok érdekérvényesítő képességét" - mondta Nagy Csaba, a Stabilitás Pénztárszövetség elnöke a mai sajtótájékoztatón. A szövetség kiemelten fontosnak tartja az öngondoskodás gondolatának további...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés